Nails by Ryan.

est. 2010

Acryl nagels

Met acryl versterkt en verlengt u uw nagels direct waardoor uw nagels er meteen netjes en verzorgd uitzien.
U kunt kiezen om uw nagels te verlengen met een tip of, als u zelf al lange nagels heeft, de acryl op uw eigen nagel te leggen.

Acryl wordt gelegd door twee bestanddelen met elkaar te mengen; de liquid en het acryl poeder (doorzichtig of gekleurd). Deze twee bestanddelen reageren met elkaar en harden uit tot een stevige acryllaag die in een natuurlijke dikte en vorm wordt gevijld naar uw wens. 

Wanneer u een acryl poeder in kleur heeft gekozen krijgt u standaard de slijtvaste top gellak en kunt u uw set verder uitbreiden met nail art, steentjes en nagelsieraden. Bij een Naturel set acryl kunt u uit 3 verschillende soorten tips kiezen; naturel, witte tip of parelmoer tip. De witte tip en parelmoer tip zorgen voor een French manicure look, deze set wordt afgelakt met de slijtvaste topgellak en is uit te breiden met nail art, steentjes en nagelsieraden. Na 1 á 2 keer bijvullen zal de tip uitgegroeid zijn en kunt u ervoor kiezen om af te halen en opnieuw een set met witte of parelmoer tip te nemen of om gewoon naturel bij te vullen. Bij de naturel tip kunt u kiezen om de standaard slijtvaste topgellak te nemen of uw set uit te breiden met een kleur gellak, nail art, steentjes en nagelsieraden.


Na 3 á 4 weken kunt u uw acryl nagels bijvullen (bij korte nagelbedden na 2 á 3 weken). Maar u kan natuurlijk ook uw nagels willen afhalen. Wij halen met uiterste zorg uw acryl nagels af door ze te weken in aceton en daarna het acryl er af te vijlen. Daarna knippen en vijlen we uw natuurlijke nagels in de gewenste vorm en bufferen we de nagel zodat deze er weer verzorgd uitziet. U kunt er ook voor kiezen om een verzorgende gellak aan te brengen of een kleurgellak die tot 3 weken slijt en krasvast blijft zitten.