Nails by Ryan.

est. 2010

Acrylnagels

medium acryl bordeaux / rood gellak

Acryl nagels

Met acryl versterkt en verlengt u uw nagels direct waardoor uw nagels er meteen netjes en verzorgd uitzien.
U kunt kiezen om uw nagels te verlengen met een tip of, als u zelf al lange nagels heeft, de acryl op uw eigen nagel te leggen.

beschikbare nagelvormen

Acryl wordt gelegd door twee bestanddelen met elkaar te mengen; de liquid en het acryl poeder (doorzichtig of gekleurd). Deze twee bestanddelen reageren met elkaar en harden uit tot een stevige acryllaag die in een natuurlijke dikte en vorm wordt gevijld naar uw wens. 

Wanneer u een acryl poeder in kleur heeft gekozen krijgt u standaard de slijtvaste top gellak en kunt u uw set verder uitbreiden met nail art, steentjes en nagelsieraden. Bij een Naturel set acryl krijgt u een transparante acryllaag. Bij de naturel tip kunt u ook kiezen om de standaard slijtvaste topgellak te nemen of uw set uit te breiden met een kleur gellak, nail art, steentjes en nagelsieraden. Onze doelstelling is om zo vaak mogelijk op te vullen, hierdoor worden uw nagels niet constant opgeschuurd en belast, wat ook op lange termijn de kosten verlaagd. Wist u dat bij tijdig onderhoud, om de 3 á max. 4 weken, keer op keer opgevuld kan worden?

Na 3 á 4 weken kunt u uw acryl nagels bijvullen (bij korte nagelbedden en nagelbijters na 2 á 3 weken). Maar u kan natuurlijk ook uw nagels willen afhalen. Wij halen met uiterste zorg uw acryl nagels af door ze te weken in aceton en daarna het acryl er af te vijlen. Daarna knippen en vijlen we uw natuurlijke nagels in de gewenste vorm en bufferen we de nagel zodat deze er weer verzorgd uitziet. U kunt er ook voor kiezen om een verzorgende gellak aan te brengen of een kleurgellak die tot 3 weken slijt en krasvast blijft zitten. 


De duurzaamheid van uw Acryl nagels worden door vele factoren bepaald. Allereerst de techniek van de nagelstylist en daarna uw dagelijkse handelingen bijv. het werk dat u doet. Hoe meer de nagels worden belast hoe meer slijtage er op zal treden. Omdat het maatwerk is geven wij ook aan wanneer de Acryl nagels toe zijn aan vernieuwing. Het is aan te raden wanneer u merkt dat de acrylnagels zwakte beginnen te vertonen om te set af te halen en een nieuwe set te zetten. Dit gebeurd uiteraard in goed overleg.


Nagelbijters kunnen baat hebben bij het zetten van acryl. Het harde acryl zorgt ervoor dat het nagelbed de kans krijgt om weer gezond uit te groeien. Er wordt aangeraden om bij korte nagelbedden bij te vullen na 2 á 3 weken en geen lengte te nemen die langer is dan 1/3 van het nagelbed. Dit om te voorkomen dat het acryl te weinig houvast heeft na een aantal weken uitgroeien. Naarmate het nagelbed langer en gezond is uitgegroeid kan er een langere lengte worden gehouden en bij vullen kan max. na 4 weken.